Mreža portala

CepinOnline.com
CepinOnline.com je jedini, najveći i izuzetno sadržajan portal Općine Čepin (3500 kućanstava - 14 000 stanovnika). Na portalu se mogu naći vijesti i najave o događanjima u Općini Čepin, galerija fotografija, popis udruga, poslovnih subjekata, te sve relevantne informacije o Čepinu i cijeloj Općini Čepin. Dobra opcija za usmjeravanje lokalnog i regionalnog marketinga.

Prosječna dnevna posjećenost: 1850 unikatnih posjeta
Prosječno dnevno otvorenih stranica: 2365
www.CepinOnline.com

Djakovo-Danas.com
Đakovo danas! je nezavisni portal grada Đakova i okolice. Kao jedini u tom okruženju, donosi dnevne novosti iz grada Đakova i okolice, najave događanja, obavijesti gradske uprave, servisne informacije za poduzetnike i poljoprivrednike. Na ovim stranicama možete vidjeti i galerije fotografija Đakova i bliže okolice, izvještaje sa poznatih manifestacija i zanimljive video zapise. Portal podržava 2.0 web tehnologije, interaktivan je i nudi korisniku mnoge opcije za komunikaciju na portalu. ĐAKOVO danas - Portal moga grada!

Prosječna dnevna posjećenost: 850 unikatnih posjeta
Prosječno dnevno otvorenih stranica: 1350
www.djakovo-danas.com

DobreVijesti.info
DobreVijesti iz medija je portal koji djeluje na nacionalnoj razini. Prepoznat od posjetitelja kao izuzetno pozitivan portal sa zanimljivim, korisnim i pitkim vijestima iz svih medija ovaj portal je stekao izuzetnu veliku popularnost u Hrvatskoj ali i regiji na HR govornom području. Osim velike posjećenosti i Google Page rank-a 6/10, sam portal je bio i konstantno jest na gotovo svim nacionalnim i lokalnim TV postajama, radijskim postajama i ostalim medijima.

Portal se vodi krilaticom "Samo dobre vijesti iz medija" u kojem želi prezentirati internet posjetiteljima stranice sa Vijestima da vijesti ne moraju uvijek biti crna kronika, estrada, propalo gospodarstvo i politika. Portal čak ima bijelu kroniku i "Dobar video" - izbor iz zanimljivih video uradaka.

Dobre vijesti su ono nešto što nam izmami osmjeh na licu, što nas tjera da se zamislimo i promislimo kako je život lijep. Kako je svaki novi dan poklon i svaki osmjeh koji dobijemo neprocjenjiv. Čitati i tražiti samo dobre vijesti jest željeti u svoj život unijeti radosti sreću, širiti mir i dobro jer, samo je jedan život za svakoga od nas, samo jedna prilika, samo jedan pokušaj... i zašto ga ne bi iskoristili za dobro i veselje.

Prosječna dnevna posjećenost: 6600 unikatnih posjeta
Prosječno dnevno otvorenih stranica: 15200
www.DobreVijesti.info

Kultura-Osijek.eu
Kultura u Osijeku je specijaliziran i usko vezan uz specifičan sadržaj kulture i umjetnosti u Osijeku. Najave događanja, koncerti, izložbe, galerije, kinematografi samo je dio koji ovaj portal redovito i ažurno prati. Google Page rank 5/10 govori u prilog relevantnosti sadržaja i kvalitetno prezentiranim informacijama. Komercijalno je izuzetno iskoristiv posebno kod najava raznih manifestacija iz društvenog, kulturnog života grada i institucija.

Prosječna dnevna posjećenost: 1400 unikatnih posjeta
Prosječno dnevno otvorenih stranica: 3150
www.Kultura-Osijek.eu

MojaAkcija.hr
Misija portala je korisnicima uštedjeti vrijeme i novac tako što će točne informacije o najnižim cijenama i povoljnim akcijama učiniti, na jednostavan i brz način, pristupačnima i preglednima. MojaAkcija.hr onima koji kupuju želi uštedjeti vrijeme i novac tako što točne informacije o najnižim cijenama i povoljnim akcijama iz svijeta računala i informatike čini, na jednostavan i brz način, pristupačnima i preglednima.

Internet portal MojaAkcija.hr onima koji prodaju želi omogućiti da svoj proizvod oglase na mjestu koje posjećuju kupci sa stvarnim zanimanjem za kupovinu. Marketinški izuzetno zanimljiv portal za trgovačke centre, auto kuće, lance trgovina i restorana...

Prosječna dnevna posjećenost: 2700 unikatnih posjeta
Prosječno dnevno otvorenih stranica: 3780
www.MojaAkcija.hr

Nasice.org
Nasice.org je najstariji našički nezavisni portal koji postoji više od 10 godina. Svojim posjetiteljima uvijek donosi svježe, provjerene i zanimljive informacije, galerije slika, kolumne. Posjetiteljima se uz relevantne informacije osigurava i mjesto na kojem mogu međusobno komunicirati, postavljati svoje sadržaje, napraviti profil i slično.

Portal je prisutan i na društvenim mrežama kojima posvećujemo veliku pažnju. Npr. objava vijesti na Facebook stranici grada Našica koja ima oko 4000 pratitelja (što je skoro polovica stanovnika, i u tome se ogleda marketinška prednost), te na taj način povećava komunikaciju s stanovnicima Našica i okolice. Relevantnost portala je prepoznata i od strane Google-a, te većina pojmova vezanih uz Našice ukazuje na našu stranicu.

Prosječna dnevna posjećenost: 810
Prosječno dnevno otvorenih stranica: 2200
www.Nasice.org

OsijekNews.hr
Daleko najposjećeniji portal u gradu Osijeku je OsijekNews.hr. Potal prati dnevna događanja u gradu, objavljuje zanimljive kolumne građana, prenosri vijesti o gradu Osijeku iz svih Hrvatskih medija te sudjeluje u stvaranju kvalitetnog online sadržaja za građane osijeka ali i sve turiste, goste i one koji žele saznati više o Osijeku.

Osim novosti, najava, galerija fotografija i mnogih drugih sadržaja, na OsijekNews.hr portalu možete saznati i sve relevantne informacije o gradu osijeku, njegovoj povjesti, kulturnom, sportskom, gospodarskom životu i djelovanju.

OsijekNews.hr je nezavisni portal grada Osijeka i kao takav nije naklonjen političkim strujama i pojedincima. Politika uglavnom nema medijskog prostora na ovom portalu. Izuzetna posjećenost i veliki marketinški doseg na području regije čini ga odličnom marketinškom opcijom za promocije svih vrsta.

Prosječna dnevna posjećenost: 11220 unikatnih posjeta
Prosječno dnevno otvorenih stranica: 39320
www.OsijekNews.hr

PutovanjaSlavonijom.hr
PutovanjaSlavonijom.hr je web stranica Putovanja Slavonijom, servisa za putovanja istočnom Hrvatskom. Na njoj možete kroz stalno svježe priče doznati što sve skrivaju više ili manje poznati krajevi Slavonije i Baranje te pronaći zanimljive informacije o tome koja neobična mjesta i jedinstvene manifestacije svakako vrijedi posjetiti.

Osim same web stranice, Putovanja Slavonijom prisutna su i na Facebooku gdje ih svakog dana prati oko 2000 korisnika uz stalan rast, a zahvaljujući raznim društvenim akcijama, Putovanja Slavonijom su redovito prisutna u javnom životu grada Osijeka i županije Osječko-baranjske.

Na stranici www.PutovanjaSlavonijom.hr također možete doznati više o turističkim vodičima koji vam stoje na usluzi za sva vaša putovanja Slavonijom i Baranjom, a ukoliko imate kakvo pitanje rado će vas savjetovati kako bi vaše putovanje u kraj “Gdje zemlja ljubi nebo” bilo jedno od najljepših do sad!

Prosječna dnevna posjećenost: 980 unikatnih posjeta
Prosječno dnevno otvorenih stranica: 1200
www.PutovanjaSlavonijom.hr

Virovitica.info
Pokrenut 23. travnja 2003. godine pod imenom Virovitica Online. Dnevno donosi svježe informacije s područja Virovitičko-podravske županije. Portal, prema podacima Google Analytics, mjesečno posjeti više od 70.000 jedinstvenih posjetitelja. Osim vijesti, foruma, oglasnika, poslovnog imenika, najava događanja, kolumni...
Portal također objavljuje vlastito izrađene video priloge.

Prosječna dnevna posjećenost: 2350 unikatnih posjeta
Prosječno dnevno otvorenih stranica: 6300
www.virovitica.info

Naši partneri

SlavonijaDigital stalno povećava svoju mrežu portala. Postanite partner, pridružite nam se u ostvarivanju zajedničkih ciljeva...

[+] Pročitaj više

Marketing paketi

Slavonija Digital ima atraktivne i zanimljive media planove za svoje klijente. Potražite najbolje opcije za svoju promociju!...

[+] Pročitaj više

Mreža internet medija

  • www.OsijekNews.hr
  • www.Kultura-Osijek.eu
  • www.Djakovo-Danas.com
  • www.Virovitica.info
  • ...

[+] Pročitaj više

Kontakt podaci

Slavonija Digital - mreža slavonskih medija
31000 Osijek
marketing @ slavonijadigital.com

Slavonija Digital Slavonia Digital