OsijekNews.hr

Daleko najposjećeniji portal u gradu Osijeku je OsijekNews.hr. Potal prati dnevna događanja u gradu, objavljuje zanimljive kolumne građana, prenosri vijesti o gradu Osijeku iz svih Hrvatskih medija te sudjeluje u stvaranju kvalitetnog online sadržaja za građane osijeka ali i sve turiste, goste i one koji žele saznati više o Osijeku.

Osim novosti, najava, galerija fotografija i mnogih drugih sadržaja, na OsijekNews.hr portalu možete saznati i sve relevantne informacije o gradu osijeku, njegovoj povjesti, kulturnom, sportskom, gospodarskom životu i djelovanju.

OsijekNews.hr je nezavisni portal grada Osijeka i kao takav nije naklonjen političkim strujama i pojedincima. Izuzetna posjećenost i veliki marketinški doseg na području regije čini ga odličnom marketinškom opcijom za promocije svih vrsta.

Prosječna dnevna posjećenost: 11220 unikatnih posjeta
Prosječno dnevno otvorenih stranica: 39320
www.OsijekNews.hr

Naši partneri

SlavonijaDigital stalno povećava svoju mrežu portala. Postanite partner, pridružite nam se u ostvarivanju zajedničkih ciljeva...

[+] Pročitaj više

Marketing paketi

Slavonija Digital ima atraktivne i zanimljive media planove za svoje klijente. Potražite najbolje opcije za svoju promociju!...

[+] Pročitaj više

Mreža internet medija

  • www.OsijekNews.hr
  • www.Kultura-Osijek.eu
  • www.Djakovo-Danas.com
  • www.Virovitica.info
  • ...

[+] Pročitaj više

Kontakt podaci

Slavonija Digital - mreža slavonskih medija
31000 Osijek
marketing @ slavonijadigital.com

Slavonija Digital Slavonia Digital