Djakovo-Danas

Đakovo danas! je nezavisni portal grada Đakova i okolice. Kao jedini u tom okruženju, donosi dnevne novosti iz grada Đakova i okolice, najave događanja, obavijesti gradske uprave, servisne informacije za poduzetnike i poljoprivrednike. Na ovim stranicama možete vidjeti i galerije fotografija Đakova i bliže okolice, izvještaje sa poznatih manifestacija i zanimljive video zapise. Portal podržava 2.0 web tehnologije, interaktivan je i nudi korisniku mnoge opcije za komunikaciju na portalu. ĐAKOVO danas - Portal moga grada!

Prosječna dnevna posjećenost: 850 unikatnih posjeta
Prosječno dnevno otvorenih stranica: 1350
www.djakovo-danas.com

Virovitica.info

Pokrenut 23. travnja 2003. godine pod imenom Virovitica Online. Dnevno donosi svježe informacije s područja Virovitičko-podravske županije. Portal, prema podacima Google Analytics, mjesečno posjeti više od 70.000 jedinstvenih posjetitelja. Osim vijesti, foruma, oglasnika, poslovnog imenika, najava događanja, kolumni...

Portal također objavljuje vlastito izrađene video priloge.

Prosječna dnevna posjećenost: 2350 unikatnih posjeta
Prosječno dnevno otvorenih stranica: 6300
www.virovitica.info

OsijekNews.hr

Daleko najposjećeniji portal u gradu Osijeku je OsijekNews.hr. Potal prati dnevna događanja u gradu, objavljuje zanimljive kolumne građana, prenosri vijesti o gradu Osijeku iz svih Hrvatskih medija te sudjeluje u stvaranju kvalitetnog online sadržaja za građane osijeka ali i sve turiste, goste i one koji žele saznati više o Osijeku.

Osim novosti, najava, galerija fotografija i mnogih drugih sadržaja, na OsijekNews.hr portalu možete saznati i sve relevantne informacije o gradu osijeku, njegovoj povjesti, kulturnom, sportskom, gospodarskom životu i djelovanju.

OsijekNews.hr je nezavisni portal grada Osijeka i kao takav nije naklonjen političkim strujama i pojedincima. Izuzetna posjećenost i veliki marketinški doseg na području regije čini ga odličnom marketinškom opcijom za promocije svih vrsta.

Prosječna dnevna posjećenost: 11220 unikatnih posjeta
Prosječno dnevno otvorenih stranica: 39320
www.OsijekNews.hr

Kultura-Osijek.eu

Kultura u Osijeku je specijaliziran i usko vezan uz specifičan sadržaj kulture i umjetnosti u Osijeku. Najave događanja, koncerti, izložbe, galerije, kinematografi samo je dio koji ovaj portal redovito i ažurno prati. Google Page rank 5/10 govori u prilog relevantnosti sadržaja i kvalitetno prezentiranim informacijama.

Komercijalno je izuzetno iskoristiv posebno kod najava raznih manifestacija iz društvenog, kulturnog života grada i institucija.

Prosječna dnevna posjećenost: 3200 unikatnih posjeta
Prosječno dnevno otvorenih stranica: 3750
www.Kultura-Osijek.eu

Naši partneri

SlavonijaDigital stalno povećava svoju mrežu portala. Postanite partner, pridružite nam se u ostvarivanju zajedničkih ciljeva...

[+] Pročitaj više

Marketing paketi

Slavonija Digital ima atraktivne i zanimljive media planove za svoje klijente. Potražite najbolje opcije za svoju promociju!...

[+] Pročitaj više

Mreža internet medija

  • www.OsijekNews.hr
  • www.Kultura-Osijek.eu
  • www.Djakovo-Danas.com
  • www.Virovitica.info
  • ...

[+] Pročitaj više

Kontakt podaci

Slavonija Digital - mreža slavonskih medija
31000 Osijek
marketing @ slavonijadigital.com

Slavonija Digital Slavonia Digital